bilim-all.kz

Встреча с врачом-эпидемиологом 13.02.2020 13 февраля 2020 года на кафедре естественных наук КГПУ им. У.Султангазина в ауд. 814 состоялась  ...

  www.kspi.kz

Ұлттық тағамдары ет пен сүттен жасалады. Сиыр мен бұғы сүтінен жаз кезінде айран, құрт, ірімшік даярлайды. Негізгі тағамдары – ет. Тывалардың  ...

  kk.wikipedia.org

Қазақтардың ет даярлаудағы ең әйгілі ұлттық ерекшелікке ие тәсілдерінің ... Қазы-қарта, жал-жая · Қазақтың дәстүрлі салқын тағамдары · Жаужұмыр ...

  kk.wikipedia.org

  kazak-tili.neznaka.ru

  cak.clan.su

  massaget.kz

  compedu.ru

  elana.kz

Бауырсақ - шай, қымыз, шұбат ішкенде дастарқанға салады. Бауырсақты жоғары немесе бірінші сортты бидай ұнынан пісіреді. Оны қамырды ашытып та ашытпай да дайындауға болады. Ашытпай пісірген бауырсақ көпке шыдайды, ал ашытып пісірілген бауырсақ кеуіп қалса...

  kk.wikipedia.org

Қазақтың ұлттық тағамдары, Слайд-лекция. Қарағанды, Мультимедийная презентация. Қарағанды. Алматы. Астана, Слайд-лекция. Қарқаралы, Слайд - ...

  www.kstu.kz

Қазақстан халқы Ассамблеясы-Қазақстан Республикасы Президентінің жанындағы консультативтік-кеңесші орган, оның міндеті мемлекеттік ұлттық  ...

  assembly.kz

  stud.kz

Бастауыш математика. - Bilimland.kz. 179 сабақ. Қазақ тілі. - Bilimland.kz. 1683 сабақ. Ағылшын тілі. - Bilimland.kz. 187 сабақ. Француз тілі. - Bilimland. kz.

  bilimland.kz

Əл-Фараби атындағы Қазақ ұлттық университеті, Алматы, Қазақстан ... Кіріспе. Қазақ халқының сүттен жасалған ұлттық тағам ретінде кеңінен ... Abstracts. Almaty, 2013. P. 85. [In Russian]. [10] Isabekova S.B. Termobiology of reptiles.

  nauka-nanrk.kz

  xn--j1ahfl.xn--p1ai

Тағам құрамындағы минералдык заттар (тұздар), витаминдер және су ... Әрбір халықтың ертеден пайдаланып келе жатқан ұлттық тағамдары бар.

  kk.wikipedia.org

1955 жылы Мұхит Есенұлы Киров атындағы қазақтың Мемлекеттік ... Қазақ Ұлттық тағам түрлерінің қуаттылығын сипаттауға, минералдың және дәрумендік нәрлілігіп ... Реферат орындағаны - 1 О б. дейін, төменгі деңгейі - 5 б.

  kaznpu.kz

Чак-ча́к (тат. чәк-чәк, башк. сәк-сәк, каз. шек-шек, кирг. чак-чак) — мучная восточная сладость из обжаренных во фритюре кусочков теста, ...

  ru.wikipedia.org

Page generated - 0.0803530216 (e20af496ee9a9e29667be5845f0d4e01)